Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز تأکید کرد که توانمندی فراوانی در این دانشگاه برای رفع وابستگی به شهریه و محصولات خارجی وجود دارد.

به‌ گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کرج، نشست بررسی وضعیت و عملکرد سرای نوآوری فناوری مواد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با حضور مدیرکل امور کارآفرینی مراکز رشد، مدیرکل ایجاد و توسعه آموزش‌های فناوری و خلاقیت، مدیرکل اقتصاد دانش‌بنیان و توسعه سرمایه‌گذاری دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و جمعی از مسئولان استان در واحد کرج برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز در این نشست با اشاره به راه‌اندازی سرای نوآوری و فناوری مواد در واحد کرج به بیان دستاوردهای طرح‌های دانش‌بنیان اقتصادی بی‌سابقه در واحد کرج و چالش‌های پیش‌رو پرداخت.

محمدحسن برهانی‌فر با تأکید بر وجود ظرفیت‌های فراوان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج خاطرنشان  کرد: توانمندی فراوانی در دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز برای رفع وابستگی به کشورهای دیگر و رهایی از بند تحریم‌ها در تهیه برخی از محصولات خارجی به‌ویژه در مصارف پزشکی ـ درمانی، هوا و فضا و صنایع هسته‌ای وجود دارد.

وی عنوان کرد: در صورتی که برخی آئین‌نامه‌ها و ضوابط محدودکننده مالی با حمایت مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی تغییر کند، قابلیت رفع وابستگی به شهریه و درآمدزایی چشمگیر در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز  وجود دارد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز مطرح کرد: با برنامه‌ها و بررسی‌های کارشناسانه‌ای که در این زمینه صورت گرفته، رسیدن به اهداف فوق تا پنج سال آینده امکان‌پذیر است.

برهانی‌فر با‌ توجه به محصولات تولید شده در دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و آمادگی تولید انبوه این محصولات بیان کرد: رسیدن محصولات تولید شده دانش‌بنیان به بازار داخلی و خارجی مانند حلقه مفقوده‌ای است که در سایه حمایت‌های مسئولان و جذب سرمایه‌گذار عیان خواهد شد.

برگزاری سه‌ رویداد استارتاپی‌ در کرج

رئیس سرای نوآوری و فناوری مواد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج نیز با ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته در سرای نوآوری و فناوری مواد گفت: این اقدامات در دو بخش سخت‌افزاری شامل تمهیدات فضایی و مکانی، تجهیزات اداری و نمایشگاهی و نرم‌افزاری شامل استقرار دو مرکز شتاب‌دهنده قوی، راه‌اندازی مدرسه مهارت با چهار دوره آموزشی، آماده‌سازی نمایشگاه دائمی به‌منظور معرفی و تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان است.

فرزاد نصری تبیین کرد: در دی امسال شاهد برگزاری سه رویداد استارتاپی در سرای نوآوری و فناوری مواد خواهیم بود که جزئیات آن به زودی اعلام می‌شود.

سرای‌ نوآوری‌ فضا و مکان‌ نیست

مدیرکل امور کارآفرینی مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این‌ جلسه با ابراز خشنودی از عملکرد چشمگیر و قابل توجه دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در زمینه راه‌اندازی سرای نوآوری به بیان نکاتی درباره روند اجرای امور در سراهای نوآوری پرداخت.

قباد بهزادی‌پور در ادامه با تأکید بر اینکه سرای نوآوری یک فضا یا مکان نیست، تشریح کرد: سرای نوآوری یک مفهوم مدیریتی است که با دو بازوی شتاب‌دهنده‌ها و مرکز رشد تخصصی در زمینه آموزش و تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان عمل می‌کند.

علی رئیسی‌پور مدیر‌کل ایجاد و توسعه آموزش‌های فناوری و خلاقیت دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این نشست با بیان توضیحاتی درباره‌ کلیات عملکرد سراهای نوآوری، راهکارهایی را به منظور خروج از محدودیت‌های زمانی و مالی موجود در مسیر تجاری‌سازی محصولات و اقدامات قانونی قابل اجرا  تا زمان تصویب مجوز پردیس پارک فناوری در سیستم دانشگاه آزاد اسلامی ارائه کرد.

سراها‌ی نوآوری باعث بالندگی کشور می‌شوند

مدیرکل اقتصاد دانش‌بنیان و توسعه سرمایه‌گذاری دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی نیز به بیان مفاهیم مرتبط با سرای نوآوری در دانشگاه آزاد اسلامی پرداخت و ادامه داد: سرای نوآوری نهادی اجتماعی است که موجب رشد و بالندگی علمی و اقتصادی کشور می‌شود.

سیداحسان شیرنگی عنوان کرد: از آنجا که طرح‌های موجود در سراهای نوآوری نیازمند سرمایه‌گذاری است؛ تمهیداتی برای حمایت دانشگاه از شرکت‌های دانش‌بنیان تدارک دیده شده که این حمایت‌ها در قالب تأمین بازار فروش، بازاریابی، تأمین شرایط برای استفاده از آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های دانشگاه آزاد به منظور تولید محصول است.

وی با تشریح اهداف دانشگاه آزاد اسلامی درباره سراهای نوآوری گفت: هدف اصلی سراهای نوآوری ایجاد یک بازار درست و اشتغال پایدار است که در استان البرز به دلیل ظرفیت‌های بارز دانشگاهی و صنعتی، چشم‌انداز امیدوارکننده‌ای در این زمینه وجود دارد که با عقد قرارداد میان واحد کرج و معاونت سازمان مرکزی، بهسازی و نوسازی فضای سرای نوآوری البرز سرعت بیشتری خواهد گرفت.

مصطفی مبلغی رئیس دبیرخانه هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی البرز و حامد ثابت معاون پژوهش و فناوری واحد کرج نیز پیشنهاداتی درباره رفع پاره‌ای از موانع مالی و آئین‌‌نامه‌ای در راستای تسریع امور سرای نوآوری فناوری ارائه کردند.

به‌ گزارش‌ آنا، پس از نشست مسئولان با همراهی رئیس و معاونان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج از سرای نوآوری استان البرز که در حال تجهیز و آماده‌سازی است بازدید کردند.

انتهای‌ پیام/4078/4117/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج سرای نوآوری و مواد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج سرای نوآوری و فناوری مواد دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی رفع وابستگی سراهای نوآوری دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۱۹۷۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتایج سومین المپیاد تخصصی برق دانشگاه آزاد اشکذر اعلام شد

مهدی دهقانی اشکذری عضو هیئت علمی گروه برق و دبیر برگزاری سومین المپیاد تخصصی برق در دانشگاه آزاد اسلامی اشکذر در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا اعلام کرد که سومین المپیاد تخصصی برق ویژه هنرجویان رشته برق استان یزد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر برگزار شد.

وی اضافه کرد: هدف از برگزاری این المپیاد انجام آزمون‌های تئوری و عملی و معرفی نفرات برتر هنرستان‌های استان یزد در برای جذب در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر و معرفی این افراد به صنعت و آموزشگاه‌ها بود.


 
عضو هیئت علمی گروه برق و دبیر برگزاری سومین المپیاد تخصصی برق در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر افزود: این المپیاد به صورت استانی و با مشارکت اداره‌کل آموزش و پرورش استان یزد و با حمایت شرکت شیوا امواج و شرکت آریان نیرو در دو محور طراحی مدار‌های فرمان و قدرت و طراحی و اجرای مدار‌ها توسط کنترل کننده‌های منطقی برگزار شد و در مجموع ۶۰ شرکت‌کننده از هنرستان‌های شهید رجایی، شهید چمران و شهید منتظر قائم و ذکایی یزد، شهید چمران میبد، شهید باهنر بافق، عباس ابن علی تفت، شهید مدنی زارچ، شهید بهشتی مهریز و هنرستان نمونه دولتی خادمی شهرستان اشکذر در این المپیاد شرکت کردند که پس از برگزاری آزمون‌های تئوری و عملی، ۶ نفر برگزیده آزمون تئوری و تیم هنرستان عباس ابن علی شهرستان تفت برگزیده آزمون عملی شدند.

دهقانی اشکذری متذکر شد: در حاشیه برگزاری این المپیاد، دانش‌آموزان از امکانات و تجهیزات رشته مهندسی برق دانشگاه از جمله آزمایشگاه‌های PLC و کارگاه مدار فرمان، کارگاه اتوماسیون، کارگاه PLD کنترل بازدید کردند.
 
وی تشریح کرد: در پایان این المپیاد ایمان باقریان تفتی و امیر محمد دره شیری به ترتیب به عنوان نفرات اول و دوم از هنرستان عباس ابن علی تفت و محمدمهدی یاوری فرد، سید سجاد امامی و امیر حسین خانی از هنرستان شهید چمران یزد و محمد اسلامی مهدی‌آبادی از هنرستان شهید منتظر قائم یزد به عنوان نفرات برتر المپیاد معرفی شدند و در مراسمی که در سالن اجتماعات دانشکده تحصیلات تکمیلی واحد اشکذر با حضور مسئولان دانشگاه برگزار شد از آنان تجلیل شد.

عضو هیئت علمی گروه برق و دبیر برگزاری سومین المپیاد تخصصی برق در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر عنوان کرد: : هنرجویان برگزیده به شرط انتخاب دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر برای ادامه تحصیل از تخفیف شهریه در دوران تحصیلی برخوردار خواهند شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نتایج سومین المپیاد تخصصی برق دانشگاه آزاد اشکذر اعلام شد
  • لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت
  • معلم اساسی‌ترین عامل تحقق اهداف نظام تعلیم و تربیت است
  • راهکارهای دانشگاهی برای تحقق «جهش تولید با مشارکت مردم»
  • درآمدهای غیرشهریه‌ای در دانشگاه آزاد حرف نخست را می‌زند
  • از گشایش مجتمع آزمایشگاهی ـ تحقیقاتی تا انعقاد قرارداد با گروه صنعتی زرنام
  • از گشایش مجتمع آزمایشگاهی ـ تحقیقاتی تا انعقاد قرارداد با یک گروه صنعتی
  • افتتاح مرکز آموزش وتوسعه ی فناوری های دانشگاه آزاد اسلامی سنندج
  • مدل دانشگاه آزاد برای رسیدن به توانایی گروهی، شبکه سرای نوآوری است
  • تعداد شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اصفهان به ۳۰۰ شرکت می‌رسد/ ۲۰ مجله فناوری با درجه ممتاز داریم