Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)؛ در این نشست محمدحسن برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج ضمن تقدیر از راه اندازی سرای نوآوری فناوری مواد واحد کرج با ارائه گزارشی از فعالیت های صورت گرفته در زمینه راه اندازی و تجهیز این سرا به بیان پاره ای دستاوردهای طرح های دانش بنیان اقتصادی بی‌سابقه در واحد کرج و چالش های پیش روی  این دانشگاه در استان البرز و واحد کرج پرداخت .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

    وی با تاکید بر وجود ظرفیت های فراوان در این دانشگاه ابراز داشت: توانمندی فراوانی در دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج در رفع وابستگی به کشورهای دیگر و رهایی از بند تحریم ها در تهیه برخی از محصولات خارجی بویژه در مصارف پزشکی – درمانی، هوا – فضا و صنایع هسته ای وجود دارد که به فضل الهی با ارائه محصولات حاصل از آن، خدمات فراوانی در اختیار جامعه ایران اسلامی قرار می گیرد.

   برهانی فر همچنین تاکید کرد در صورتی که پاره ای از آیین نامه ها و ضوابط محدودکننده مالی با حمایت بیشتر مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی تغییر کند، قابلیت رفع وابستگی به شهریه و درآمدزایی چشمگیر در واحدهای دانشگاهی استان البرز بویژه واحد کرج وجود دارد و با برنامه ها و بررسی های کارشناسانه ای که در این زمینه صورت گرفته است، رسیدن به این اهداف تا پنج ساله آینده امکان پذیر می باشد.

     رئیس واحد کرج همچنین با اشاره به پاره ای از محصولات تولید شده در این دانشگاه و آمادگی تولید انبوه آن برای ارائه به جامعه استان، کشور و حتی بین المللی تصریح کرد: رسیدن محصولات تولید شده دانش بنیان به بازار داخلی و خارجی همچون حلقه مفقوده ای که در سایه حمایت های مسئولین و جذب سرمایه گذار، عیان خواهد شد.

در ادامه فرزاد نصری رئیس سرای نوآوری و فناوری مواد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج ضمن ارائه گزارش مختصری از اقدامات صورت گرفته در این سرا گفت: این اقدامات در دو بخش سخت افزاری شامل تمهیدات فضایی و مکانی و تجهیزات اداری و نمایشگاهی و نیز نرم افزاری شامل استقرار 2 مرکز شتاب دهنده قوی، راه اندازی مدرسه مهارت با 4 دوره آموزشی، آماده سازی نمایشگاه دائمی به منظور معرفی و تجاری سازی محصولات دانش بنیان، همکاری با رسانه ها بویژه صدا و سیما به منظور معرفی محصولات و جذب حامیان مالی و اقتصادی صورت گرفته است.

    وی اعلام کرد: در دیماه امسال شاهد 3 رویداد استارت آپی در این سرا خواهیم بود که جزئیات آن به زودی اعلام می شود.

    در ادامه قباد بهزادی پور مدیرکل امور کارآفرینی مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی ضمن ابراز خشنودی از عملکرد چشمگیر و قابل توجه واحد کرج در زمینه راه اندازی سرای نوآوری به بیان نکاتی در خصوص روند اجرای امور در سراهای نوآوری پرداخت.

   وی در ادامه با تاکید بر اینکه سرای نوآوری یک فضا یا مکان نیست گفت: سرای نوآوری یک مفهوم مدیریتی است که با دو بازوی شتابدهنده ها و مرکز رشد تخصصی در زمینه آموزش و تجاری سازی محصولات دانش بنیان عمل می کند.

     همچنین علی رئیس پور مدیر کل ایجاد و توسعه آموزش های فناوری و خلاقیت دانشگاه آزاد اسلامی ضمن بیان توضیحاتی در خصوص کلیات عملکرد سراهای نوآوری، راهکارهایی را به منظور خروج از محدودیت های زمانی و مالی موجود در مسیر تجاری سازی محصولات و نیز اقدامات قانونی قابل اجرا  تا زمان تصویب مجوز پردیس پارک فناوری در سیستم دانشگاه آزاد اسلامی، تشریح کرد.

در ادامه این نشست دکتر سیداحسان شیرنگی مدیرکل اقتصاد دانش‌بنیان و توسعه سرمایه‌گذاری دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی نیز ضمن سخنانی به بیان مفاهیم مرتبط با سرای نوآوری در دانشگاه آزاد اسلامی پرداخت و گفت: سرای نوآوری در واقع نهادی اجتماعی است که باعث رشد و بالندگی علمی و اقتصادی کشور خواهد شد.

  وی افزود: از آنجایی که طرح های موجود در سراهای نوآوری نیازمند سرمایه گذاری می باشد؛ تمهیداتی برای حمایت دانشگاه از شرکت‌های دانش بنیان تدارک دیده است که این حمایت‌ها در قالب تامین بازار فروش، بازاریابی، تامین شرایط برای استفاده از آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های دانشگاه آزاد به منظور تولید محصول است.

   شیرنگی در ادامه با تشریح اهداف دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص سراهای نوآوری گفت: هدف اصلی سراهای نوآوری ایجاد یک بازار درست و اشتغال پایدار است که در استان البرز نیز به دلیل پتانسیل ها و ظرفیت های بارز دانشگاهی و صنعتی چشم انداز امیدوارکننده ای در این زمینه وجود دارد که به یاری خداوند با عقد قرارداد بین واحد کرج و معاونت معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی، بهسازی و نوسازی فضای سرای نوآوری البرز سرعت بیشتری خواهد گرفت.

همچنین در این نشست مصطفی مبلغی رئیس دبیرخانه هیأت امنای استان البرز و حامد ثابت معاون پژوهش و فناوری واحد کرج نیز پیشنهاداتی در خصوص مرتفع نمودن پاره ای از موانع مالی و آیین نامه ای در جهت تسریع امور سرای نوآوری فناوری ارائه کردند.

    در ادامه جلسه برخی از مسائل و مشکلات و چالش های موجود در البرز از سوی حاضرین مطرح و به بحث و بررسی گذاشته شد.

    در پایان پس از نشست مسئولین حاضر با همراهی رئیس و معاونین واحد کرج به بازدید از محل سرای نوآوری استان البرز که در حال تجهیز و آماده سازی می باشد پرداخته و از نزدیک روند انجام امور در این سرا را مشاهده کردند.

انتهای پیام /

حمید انصاری کد خبر: 1080434 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز سرای نوآوری دانش بنیان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز سرای نوآوری دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی سراهای نوآوری استان البرز سرای نوآوری راه اندازی دانش بنیان واحد کرج پاره ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۱۶۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسینعلی سمیعی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود در مراسم گرامیداشت روز معلم از به وقوع پیوستن واقعی ارتباط صنعت با دانشگاه با راه‌اندازی یک کارخانه در این واحد دانشگاهی و اشتغال ۵۰ نفر از دانشجویان این دانشگاه در فاز نخست خبر داد.

وی اضافه کرد: همیشه معتقد بودیم اگر می‌خواهیم در اهداف دانشگاه موفق باشیم باید به طور عملی با صنعت در ارتباط باشیم و این موضوع بسیار مهمی بود که از اول دنبال می‌کردیم و در این راستا جلسات مهمی با کارخانجات بزرگ شهرستان انجام شد و نهایتاً با یکی از بزرگترین هلدینگ‌های کشور توانستیم به تفاهم برسیم که اکنون اتفاق بسیار خوب و بزرگی رقم خورد که در راستای آن می‌توانیم مدعی باشیم یکی از معدود دانشگاه‌هایی هستیم که در داخل مجموعه دانشگاه کارخانه فعال راه‌اندازی شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود متذکر شد: این کارخانه‌ قرار است در هر شیفت ۵۰ نفر فعالیت کنند و در سه شیفت مشغول به کار است.

سمیعی با بیان اینکه افتخار ما این است که از فرزندان همین شهرستان در این کارخانه مشغول به کار شدند، افزود: نکته مهم‌تر این است که طبق تفاهمنامه‌ای که با هلدینگ بزرگ طب پلاستیک رقم خورد قرار بر این شد که ۵۰ دانشجو در این مجموعه صنعتی مشغول به کار شوند و این خود یعنی مصداق بارز اشتغالزایی از طریق دانشگاه.

وی، ایجاد امید به آینده برای دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود را یکی از مهم‌ترین ثمرات راه اندازی کارخانه در دانشگاه عنوان و تصریح کرد: اگر روزی ارتباط با صنعت در حد یک شعار بود امروز به واقعیت رسیده است و این تعامل ادامه دارد و در سطح وسیع‌تر انشالله انجام خواهد شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود بیان کرد: هدف عالی ما آموختن آداب صنعت برای راه‌اندازی خط تولید از طریق خود دانشگاه است و امیداریم با تعامل با صنعت و یافتن راه کار‌های مناسب این مهم نیز اتفاق بیفتد.

سمیعی افزود: نکته دیگری که دنبال آن هستیم راه‌اندازی سرای گردشگری در دانشگاه است که در آینده اتفاقات خوبی رقم خواهد خورد؛ چراکه شاهرود در بین دو شهر مهم تهران و مشهد مقدس قرار داشته و ظرفیت بالایی برای اسکان مسافر وجود دارد، بنابراین یکی از ساختمان‌های بزرگ دانشگاه به این امر اختصاص داده شد که در حال اجرای زیرساخت‌های لازم برای راه‌اندازی این ساختمان هستیم.

وی با بیان اینکه سالانه بالغ بر ۲۵ میلیون مسافر از جلوی این دانشگاه عبور می‌کنند و در صورتی که امکان اقامت برایشان فراهم شود دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود بهترین اقامتگاه برای آنها محسوب می‌شود، اظهار کرد: نکته دیگری که به جد دنبال آن هستیم بحث جذب دانشجوی غیرایرانی است که می‌توان از امکان گردشگری ذکر شده در این قضیه نیز استفاده کرد و مستندات این مهم نیز به وزارت علوم ارسال شده است و منتظر مراحل بعدی آن هستیم.

وی با تأکید بر اینکه رسالت اول دانشگاه آموزش است و در این راه باید تلاش کرد، گفت: یکی از هدف‌های مهم مجموعه تلاش برای جذب دانشجو است و این مهم اتفاق نمی‌افتد مگر با چند فاکتور از جمله اینکه اولاً داشته‌های فعلی را حفظ کرد و دوم برای همین تعداد دانشجویان به لحاظ کیفی و کمی بیشتر سرمایه‌گذاری کرد و در صورتی که رضایتمندی همین تعداد فعلی را حفظ کنیم انتهای آن منتهی می‌شود به افزایش تعداد دانشجو.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود متذکر شد: در کمیته هدایت تحصیلی و جذب افرادی با این کمیته همکاری داشتند که سمتی نداشتند، اما به صورت داوطلبانه و بدون هیچ چشم‌داشتی این همکاری را به بهترین نحو به انجام دادند که حاصل آن افزایش ۱۳ درصدی جذب دانشجو بود. در این راه تعامل بسیار خوبی با آموزش و پرورش رقم خورد و در اولین گام از ده‌ها نفر از مدیران و نیز مدیریت آموزش و پرورش شهرستان شاهرود دعوت و جلسات توجیهی با آنان انجام شد و هدف ما این بود که این عزیزان ظرفیت‌ها و قابلیت‌های دانشگاه را از نزدیک ببینند.

سمیعی عنوان کرد: در دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود امکانات بسیار خوبی وجود دارد، اما درب‌های دانشگاه باید به روی همه باز می‌شد تا از نزدیک این امکانات را ببینند. معتقدیم امکانات و سرمایه‌های این دانشگاه متعلق به همه مردم است و باید از آن استفاده کنند.

وی افزود: در گام بعدی بیش از ۲۰۰۰ دانش آموز از دانشگاه بازدید کردند و با ظرفیت‌ها و قابلیت‌های دانشگاه آشنا شدند و این موجب شد تا با چشم باز اهداف و رشته تحصیلی آینده خود را انتخاب کنند. تعاملات مختلفی را با آموزش و پرورش میامی و بسطام نیز داشتیم و برای جذب دانشجو برنامه‌های خوبی در آینده اجرا خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نتایج سومین المپیاد تخصصی برق دانشگاه آزاد اشکذر اعلام شد
  • برپایی میز خدمت دانشگاه آزاد اسلامی رودسر و املش در نماز جمعه 
  • افتتاح نمایشگاه صدرا در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوئین زهرا
  • راهکارهای دانشگاهی برای تحقق «جهش تولید با مشارکت مردم»
  • جهاددانشگاهی؛ حلقه میانی پیوند صنعت و دانشگاه
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند
  • از گشایش مجتمع آزمایشگاهی ـ تحقیقاتی تا انعقاد قرارداد با گروه صنعتی زرنام
  • از گشایش مجتمع آزمایشگاهی ـ تحقیقاتی تا انعقاد قرارداد با یک گروه صنعتی
  • افتتاح مرکز آموزش وتوسعه ی فناوری های دانشگاه آزاد اسلامی سنندج
  • مدل دانشگاه آزاد برای رسیدن به توانایی گروهی، شبکه سرای نوآوری است